meer info: info@edille.com
of direct reserveren
benicassim, spanje

Weeronline.nl - Meer weer in Castellon, Spanje
 
header image

villa cuca

Deze gezellige Spaanse villa ligt erg centraal: vlakbij het strand (u hoeft alleen maar de straat uit te lopen) en boulevard en op loopafstand (ong. 10 minuten) van het dorp. Vlakbij is een grote Spaanse supermarkt en de Lidl. Tevens zijn er restaurants op de boulevard om uit eten te gaan. Dit vakantiehuis is geschikt voor lang verblijf/overwinteren. Er is verwarming in de vorm van een airco met warme lucht in 2 slaapkamers en elektrische kachels in de rest van de slaapkamers en een gaskachel in de woonkamer.

De villa ligt midden in een wijk met allemaal dezelfde villa´s. Villa Cuca ligt in hetzelfde complex als Villa Paqui, vlakbij elkaar (schuin tegenover elkaar). Mocht u met 2 gezinnen komen of meerdere familieleden dan is het goed te combineren om zo een zelfstandige vakantiewoning te huren, maar toch bij elkaar in de buurt te zitten.

Het is een vrijstaand vakantiehuis (alleen een gedeelte van de achterkant grenst met een andere woning) met 2 verdiepingen en heeft een tuin en verschillende terrassen. Huurders met 1 klein hondje zijn van harte welkom, de tuin is geheel omheind met een haag en gaas. De villa is fijn voor een strandvakantie met kinderen. Het heeft in totaal 3 slaapkamers: één met een 1 tweepersoonsbed, één slaapkamers met 1 éénpersoonsbed en één kamer met een tweepersoons slaapbank. Bij een bezetting van meer dan 4 personen, geldt een toeslag van 10 euro per persoon extra, per nacht.

De villa bestaat uit 3 slaapkamers, 1 badkamer met douche en 1 toilet (beneden), een keuken en salon/eetkamer. Er zijn verschillende terrassen: een groot dakterras, een klein terras grenzend aan de slaapkamers en een groot terras met tuin (gelegen naar het oosten).

Er is een wifi internetverbinding met een datalimiet van 50 Gb per maand aanwezig voor normaal gebruik. U heeft Spaanse kanalen op de tv.

Link naar Google Maps om locatie te zien.

De keuken is uitgerust met oven, fornuis (electrische kookplaten), koelkast, magnetron en diepvries.

Het vakantiehuis is gelegen in een klein complex bestaande uit meerdere villa´s. Er is een gemeenschappelijk zwembad (vlakbij de villa), deze is open vanaf mid juni tot eind september. Ook is er een tennisbaan waar u gratis gebruik van kunt maken.


weekprijs in euro, incl. water en electriciteit

Laagseizoen* Midseizoen*
Maanden oktober en april Maand mei (tot 15 mei)
€399 €429

* minimale huurperiode 2 weken

MAANDPRIJS in euro

Overwinterseizoen
Maanden oktober en april Maand november - maart
€930 (incl. electriciteit) €750 (excl. electriciteit)**

** In de maanden november t/m maart is de huurprijs exclusief electriciteit. Er wordt een voorschot van 200 euro per maand gevraagd. De meterstand wordt voor aankomst en na vertrek opgenomen en dan vindt er een nacalculatie plaats over het voorschot. (0,30 € per kW).


Kalender met al gereserveerde data