meer info: info@edille.com
of direct reserveren
benicassim, spanje

Weeronline.nl - Meer weer in Castellon, Spanje
 
header image

villa paqui

Deze gezellige Spaanse villa ligt erg centraal: vlakbij het strand (u hoeft alleen maar de straat uit te lopen) en boulevard en op loopafstand (ong. 10 minuten) van het dorp. Vlakbij is een grote supermarkt. Tevens zijn er restaurants op de boulevard om uit eten te gaan. Dit vakantiehuis is geschikt voor lang verblijf/overwinteren. Er is verwarming en ook een open haard.

 

De villa ligt midden in een wijk met allemaal dezelfde villa´s. Het is een vrijstaand vakantiehuis met 2 verdiepingen en heeft een tuin en verschillende terrassen. Huurders met een (kleine) hond zijn van harte welkom. De tuin is afgesloten met gaas, zodat u uw huisdier met een gerust hart in de tuin kan loslaten. De villa is fijn voor een strandvakantie met kinderen. Het heeft in totaal 4 slaapkamers: één met een 1 tweepersoonsbed, één met een twijfelaar, één slaapkamer met 1 éénpersoonsbed en één kamer met een opklapbed. Bij een bezetting van meer dan 4 personen, geldt een toeslag van 10 euro per persoon extra, per nacht.

De villa bestaat uit 4 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken en salon/eetkamer. Er zijn verschillende terrassen: een groot dakterras, een klein terras grenzend aan de slaapkamers en een groot terras met tuin. Er is airconditioning, dit is tevens ook de verwarming in de winter voor het huis. Beneden in de woonkamer is ook een open haard (haardhout niet bij inbegrepen) en er staan verschillende elektrische kachels.

Er is een wifi internetverbinding met een datalimiet van 5 Gb per maand aanwezig voor normaal gebruik. U heeft Spaanse kanalen op de tv. Er is een satelietschotel aanwezig, al gericht op de sateliet voor Canal Digitaal. Als u zelf een zenderkastje met geldige kaart meeneemt, kunt u die zo aansluiten en heeft u Nederlandse tv.

Link naar Google Maps om locatie te zien.

De keuken is uitgerust met oven, fornuis (electrische kookplaten), koelkast, magnetron, wasmachine, vaatwasser en diepvries. Er is een uitschuifbaar tafeltje om aan te ontbijten.

Het vakantiehuis is gelegen in een klein complex bestaande uit meerdere villa´s. Er is een gemeenschappelijk zwembad (vlakbij de villa), deze is open vanaf mid juni tot eind september. Ook is er een tennisbaan waar u gratis gebruik van kunt maken.


weekprijsin euro, incl. water en electriciteit

Laagseizoen Midseizoen Hoogseizoen
Maanden oktober en april Maand mei Maand juni en september
€399 €429 €449

 

MAANDPRIJS in euro

Overwinterseizoen
Maanden oktober en april Maand november - maart
€930 (incl. electriciteit) €750 (excl. electriciteit)*

* In de maanden november t/m maart is de huurprijs exclusief electriciteit. Er wordt een voorschot van 200 euro per maand gevraagd. De meterstand wordt voor aankomst en na vertrek opgenomen en dan vindt er een nacalculatie plaats over het voorschot. (0,30 € per kW).


Kalender met al gereserveerde data